S čim nas bo razvajal Samsung Galaxy Note 8


Prispevki
41
Všečki
0
Spletna stran
gizzmo.si
#1
Ravno smo uspeli spoznati vrhunski telefon Galaxy S8, pa so se razplamtele že nove govorice: jeseni se bo začel prodajati Samsungov Galaxy Note 8! Naslednik nesrečnega eksplodirajočega Note7 bo po vsej verjetnosti lansiran v istem času kot Applov iPhone 8, torej septembra. Pred dnevi so v javnost pricurljale nove informacije o Note 8, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

Galaxy Note 8 naj bi imel 6,3-inčni “neskončni” zaslon od roba do roba, kar je še nekoliko več kot pri Galaxyju S8+. Dodatek k telefonu bo seveda Stylus S-pen, ki bo še nekoliko naprednejši.

Galaxy Note 8 z izjemnimi fotografijami


Kot kaže, bo izjemen tudi fotoaparat na telefonu – kot prvi izmed Samsungovih telefonov se bo Note 8 ponašal z dualno kamero (z 12 megapiksli in optičnim stabilizatorjem slike), ki naj bi bila končno konkurenčna tisti na iPhonu 7 Plus ali nedavnemu OnePlus 5.

Prav tako kot Galaxy S8, se bo tudi Note 8 ponašal s Snapdragonovim 835 čipom s 6 GB RAM-a (2 GB več, kot Galaxy S8).


Manj navdušujoče specifikacije


Nekatere specifikacije, ki so pricurljale v javnost, pa znajo marsikaterega Samsung navdušenca tudi razočarati. Eden izmed takšnih je podatek o kapaciteti baterije. Viri namreč pravijo, da bo baterija novega telefona imela “le” 3300 mAh, kar je manj od S8 plus-ovih 3500 mAh. Naj spomnimo: baterija lanskoletnega Note7 je bila 3500 mAh in vsi vemo, kakšna je bila zgodba nenehnih eksplozij.

Verjetno največji “greh” Note 8 pa je položaj senzorja za prstne odtise: slednji naj bi se nahajal na zadnji strani telefona, poleg fotoaparata. Pozicija je precej nenaravna in težko dosegljiva, a počakajmo, kako se bo izkazala.

In cena? Po pričakovanjih je Samsung za svoj paradni telefon z vsemi najboljšimi funkcijami postavil precej zasoljeno ceno, ki naj bi se gibala okoli 1.000 €. Za ves luksuz, ki ga telefon ponuja, po potrebno torej kar precej globoko seči v žep.

Preveri, kaj vse skriva Galaxy S8!

The post S čim nas bo razvajal Samsung Galaxy Note 8 appeared first on Gizzmo.si blog.

Nadaljuj z branjem...
- - -
Vir za forum: Gizzmo.si blog, gizzmo.si
 

Objavljate kot gost. Registrirajte ali prijavite se tukaj za več privilegijev in boljšo uporabniško izkušnjo.

Podobne teme


Na vrhu